De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Integraalberekening

Ik kan een oefening maar niet opgelost krijgen,

1ò2 (bovengrens is 2, ondergrens 1) 3x2=

dus= 1ò2 3x2= ?

Kan er mijn iemand helpen met oplossen van deze oefening/toepassing. Is belangerijk voor mijn examen.

Kevin
Student Hoger Onderwijs België - maandag 8 januari 2007

Antwoord

Een primitieve functie van f(x) = 3x2 is (toch?) F(x) = x3.
Vul hier nu eerst de bovengrens in en daarna de ondergrens en trek de gevonden waarden van elkaar af.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 8 januari 2007
 Re: Integraalberekening 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3