De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Over afhankelijkheid van parameters in dichtheidsfuncties

 Dit is een reactie op vraag 47833 
De vier vergelijkingen zijn respectievelijk:

1. mu[1]=a[0]/(c[0]*a[1]+a[0]*c[1]+a[1]*a[0])

2. sigma[1])^2=(c[0]*a[1]+a[0]*c[1])*a[0]^2/(c[0]*a[1]+a[0]*c[1]+a[1]*a[0])^2/(c[0]*a[1]+a[0]*c[1]+2*a[1]*a[0])

3. mu[0]=a[1]/(c[0]*a[1]+a[0]*c[1]+a[1]*a[0])

4. (sigma[0])^2=(c[0]*a[1]+a[0]*c[1])*a[1]^2/(c[0]*a[1]+a[0]*c[1]+a[1]*a[0])^2/(c[0]*a[1]+a[0]*c[1]+2*a[1]*a[0])

Het gaat om het oplossen van a[0], a[1], c[0] en c[1].

Ad van
Docent - woensdag 29 november 2006

Antwoord

Ad,
U hebt 2 kansverdelingen die afhangen van een aantal parameters.Van deze kansverdelingen berekent u die verwachtingswaarde en variantie die natuurlijk ook functies zijn van deze parameters.Hoe wilt u dan zonder verdere informatie deze parameters berekenen?

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 29 november 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3