To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Z-scores

 Dit is een reactie op vraag 46208 
Oké, dit snap ik.
Alleen mijn vraag was:
Als ik z=-1,73 heb, hoe kom ik dan uit bij de F0,0418 is daar een formule voor of iets dergelijks..

Alvast bedankt

Bart P
Student hbo - woensdag 26 juli 2006

Antwoord

Die formule stond wel bij Wikipedia! Maar dat wil je niet... Je gebruikt daarvoor een grafische rekenmachine of een standaard normale tabel. Of een scriptje natuurlijk:

De normale tabel

m = s =
x <
P(x < ...) =
< x <
P(... < x < ...) =

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 26 juli 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics