De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Matrices, A.B=B.A

ik zit met de volgende opgave:

gegeven is de matrix A =
1 2
2 3

en

p 5
q 11

bereken p en q als gegeven is AB=BA.

nico
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 juli 2006

Antwoord

q46206img1.gif

Zie Matrixvermenigvuldiging

wl
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 25 juli 2006
Re: Matrices, AB=BA



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3