De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Quotiënt van twee lineaire functies

Wat gebeurt er met het quotiënt van twee lineaire functies?
Dus wanneer y=(4x+7)/(5x-8)

amoe
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 juni 2006

Antwoord

Je ziet hieronder de grafiek van y=(4x+7)/(5x-8) en de grafiek van y=5x-8.



Dat is ook toevallig! Het nulpunt van de tweede functie is precies de asymptoot van de eerste functie. Rara hoe kan dat?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 12 juni 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3