De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Bepaalde integraal toepassing substitutie

 Dit is een reactie op vraag 44210 
Hoe kun je dan aan k en m geraken of begrijp ik het verkeerd...?

giovan
3de graad ASO - maandag 13 maart 2006

Antwoord

De oplossing die je hebt gekregen met m en k is :
$\int{}$(sin22u)/k.du met $\pi$/2 als bovengrens en $\pi$/m als ondergrens.

De volledige oplossing is :
$\int{}$1/2(sin22u).du =
$\int{}$(sin22u)/2.du met $\pi$/2 als bovengrens en $\pi$/4 als ondergrens,
dus m = 4 en k = 2.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 13 maart 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics