De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Wandelen in een schaakbord

 Dit is een reactie op vraag 44185 
eum ja , maar als je juist begint van het hoekpunt bovenaan moet je 8 zijden naar beneden om in het linkeronder hoekpunt te komen en 8 zijden naar rechts om in het rechterbenedenhoekpunt te komen ; je moet dus de allereerste zijde meetellen.

benne
3de graad ASO - zondag 12 maart 2006

Antwoord

Je bedoelt dat je buiten het schaakbord staat? Hm.. dat is pas vreemd! En dan moet je de laatste zijde ook weer meetellen en dan sta je ook weer buiten het bord...!?
Dan kan je beter meteen in de rechter benedenhoek gaan...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 12 maart 2006
 Re: Re: Wandelen in een schaakbord 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2020 WisFaq - versie IIb