De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Parametervoorstelling naar cartesiaanse

 Dit is een reactie op vraag 41039 
Hallo

Hoe ga je dan naar de vergelijking(x+2y+z=6) als je gegeven hebt:
{x=2+4t
{y=1-t
{z=2-2t

Vriendelijke groet

Jesper
Student universiteit - dinsdag 27 december 2005

Antwoord

Volgens mij is x+2y+z=6 een vergelijking van een vlak en is
{x=2+4t
{y=1-t
{z=2-2t
een parametervoorstelling van een lijn.
Of mis ik iets?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 27 december 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics