De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Euclidean Inner Product

 Dit is een reactie op vraag 41574 
Ik ben er ondertussen al uit. Ik was in mijn berekening de -k vergeten in de derde component van de vector. Slordige fout maar het antwoord is dus -3. Toch bedankt voor de hulp ik kan weer verder!

rens v
Student universiteit - woensdag 16 november 2005

Antwoord

Beste Rens,

Dat lijkt me inderdaad correct, maar niet de enige oplossing.
Als het goed is vind je als vergelijking:

Ö(3k2+56k+310) = 13 Û 3k2 + 56k + 310 = 132

Dit is een kwadratische vergelijking in k en heeft naast k = -3 nog een tweede oplossing.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 16 november 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics