De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Bewijs over symmetrische matrices

 Dit is een reactie op vraag 40813 
Ik snap jullie redenering, maar hoe zit het mocht
A en C = diagonaalmatrices
B = A + C2 - 3 ln (ln = eenheidsmatrix)

dan is B toch wel symmetrisch?

Dennis
Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 18 oktober 2005

Antwoord

Wat weet over producten en sommen van diagonaalmatrices?
En wat weet je over diagonaalmatrices en symmetrische matrices?
Dus ...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 18 oktober 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics