De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Hoeveel ml is 50 cc?

Hoeveel ml is 50 cc?

N. Tic
Iets anders - woensdag 3 juli 2002

Antwoord

CC betekent kubieke centimeter.
1 cc=1 cm3 en 1 ml=1 cm3
50 cc = 50 ml

Zie Wat betekent CC?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 3 juli 2002



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics