De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Lineaire algebra

 Dit is een reactie op vraag 37678 
Ik denk het wel, maar ik vraag me nog af hoe ik de parametervoorstelling van B - 3x = 5 en 3y + 3z +2 = 0 moet opstellen. Als je me daar nog even mee kan helpen, dan moet het wel lukken.

Joris
3de graad ASO - vrijdag 6 mei 2005

Antwoord

x is steeds 5/3. Stel y=t dan is z=-t-2/3 zodat de parameter voorstelling wordt:

B: [5/3, t, -t-2/3]

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 6 mei 2005



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics