To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Afgeleide van een integraal

Geachte,
Kunt u mij de juiste formule geven voor "de afgeleide van een integraal"?
Dank bij voorbaat

Dieter
Student universiteit België - maandag 18 oktober 2004

Antwoord

De afgeleide van een integraal van een functie is deze functie zelf.

Gegeven een functie f(x)

òf(x).dx = F(x) + c met DF(x) = f(x)

Dòf(x).dx = D(F(x) + c) = DF(x) + 0 = f(x)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 18 oktober 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics