De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Kwisvraag

 Dit is een reactie op vraag 25865 
Zijn er nog andere oplossingen mogelijk blijkbaar is het dat niet wat de kwismaster wil horen. In elk geval dank voor de hulp.
Groetjes

Guido
Ouder - maandag 28 juni 2004

Antwoord

Hoi,

Iets ingewikkelder dan...

Blijkbaar wordt '0' (stok) geabsorbeerd wanneer er ook '1' (gat) of '0.5' (halve cirkel) voorkomen...
De basisgegevens zeggen niet dat '0'+'0' reduceert tot '0', dus moet '0'+'0' acceptabel zijn.

Dan zou:
10='0'+'1'-'1'
11='0'+'0'
13='0'+'0.5'+'0.5'
26='0.5'+'1'+'0.5'

Of misschien moet je van rechts naar links lezen... Veel ongefundeerd giswerk... wellicht wordt de 'logica' enkel duidelijk wanneer je het 'juiste' antwoord krijgt van de kwismaster.

Groetjes,
Johan

andros
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 29 juni 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3