De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

4(ABCD) = DCBA

Zoek uit welke cijfers A, B, C en D zijn in het geval 4(ABCD) = DCBA.
Wij snappen deze opgave niet, hebben jullie misschien een uitleg?

Belle
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 9 juni 2004

Antwoord

Die A t/m D stellen cijfers voor... je moet daar dus cijfers invullen zodat dat sommetje klopt.
Dus zoiets als 3124=4(4213), maar dan anders.
Veel plezier ermee...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 9 juni 2004
 Re: 4(ABCD) = DCBA 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3