De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: 3 schakelaars en 1 lamp

 Dit is een reactie op vraag 19062 
Als je snel bent, kan je het zelfs met 4 schakelaars:

Eerst doe je schakelaar 1 & 2 aan. Ja wacht een paar minuten, dan doe je 2 uit en 3 aan.

Lamp aan & zeer warm = Schakelaar 1
Lamp uit, maar lamp is warm = Schakelaar 2
Lamp aan & niet gloeiend heet = Schakelaar 3
Lamp uit en koud = Schakelaar 4

Freder
Iets anders - maandag 19 januari 2004

Antwoord

Leuk,

bedankt voor je toevoeging Frederik.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 19 januari 2004



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2023 WisFaq - versie 3