Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Determinant, inverse en adjunct matrix

 Dit is een reactie op vraag 16046 
A.adjA = adjA.A = detA.In

Als A inverteerbaar is dan geldt

A-1 = (detA)-1 adjA

Kan ik hier wat mee? Zo ja wat dan?

ilse
Student hbo - dinsdag 11 november 2003

Antwoord

Misschien mijn antwoord volledig lezen?
Vermenigvuldig die laatste met A en neem dan de determinant van beide leden. En denk aan de regel det(kA)=kndet(A)...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 11 november 2003
 Re: Re: Determinant, inverse en adjunct matrix 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics