De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  prikbord |  gastenboek |  wie is wie? |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ's
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Schaakwedstrijd

 Dit is een reactie op vraag 15612 
Moet ik dan voor deel a van de vraag 12x6 doen?

Kim
3de graad ASO - vrijdag 31 oktober 2003

Antwoord

Als je dat doet tel je het aantal wedstrijden dubbel, namelijk een keer voor de thuisploeg en een keer voor de bezoekers. Nee dus.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 31 oktober 2003
 Re: Re: Schaakwedstrijd 



klein |  normaal |  groot

home |  vandaag |  bijzonder |  twitter |  gastenboek |  wie is wie? |  colofon

©2001-2020 WisFaq - versie IIb