De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Studies luchtverkeersleider (ATC)

 Dit is een reactie op vraag 13167 
Lucilius,

bedankt voor de nuttige tips,
nu, voor ATC (air traffic controller) burgerluchtvaart is er een ingangsexamen georganiseerd door Belgocontrol

http://www.belgocontrol.be/pages/jobs/controller.asp?w=1132&Lang=ned&SessionKey=557479720

Via bovenstaande link vind je de examenstof.

Alvast bedankt voor de motiverende woorden, ik zal ze zeker
nodig hebben, er staat me nog veel studiewerk te wachten.

vriendelijke groeten,

dominique
oostende

D
Iets anders - maandag 21 juli 2003

Antwoord

Ja ziet er ongeveer hetzelfde uit als die vragen die ik je gegeven heb , die lijst van de te kennen stof is bijna exact aan die voor diegene die KMS willen doen , dus ik denk dat die vragen je toch een zeer goed voorbeeld geven van wat je moet kennen!

En ik heb ook weeral wat bijgeleerd , want ik wist niet eens dat daar zo examens enzo voor waren , ik ga die site is op mijn gemakske bekijken!

Lucilius
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 22 juli 2003



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3