De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Toepassing vd kettingregel:

Hoe los je hetvolgende op dmv de kettingregel. Ik kom niet tot het antwoord.

Koen M
Student universiteit België - donderdag 22 mei 2003

Antwoord

Niet, want het is niet waar! Neem als tegenvoorbeeld m=n=1 en g(u,v)=u+v.

w(x,y) = g(x,y) = x + y
n x w/x = x
m y w/y = y

Ben je er zeker van dat je niet ergens een gegeven vergeten bent?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 22 mei 2003



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics