WisFaq!

\require{AMSmath} geprint op vrijdag 2 juni 2023

Voor medisch onderzoek wiskunde D

Beste meneer, mevrouw,

Eerder heb ik u al een mailtje gestuurd, maar naar mijn idee is er iets fouts gegaan en is het mailtje niet aangekomen. In ieder geval.
In de toekomst wil ik iets in de medische richting gaan doen. In de onderzoek. ZEKER NIET OP TECHNISCH GEBIED. Dus ik wel later bijvoorbeeld wel graag weefselonderzoek, DNA-onderzoek of onderzoek met medicijnen doen. Ik denk dat je daar wiskunde B zeker voor nodig hebt inplaats van wiskunde A, maar is wiskunde D dan ook verstandig om er nog bij te pakken?
Ik zit namelijk voor mijn profielkeuze te twijfelen tussen economie en wiskunde D. Economie meer voor algemene ontwikkeling Ún NIET voor als ik misschien nog verander en later iets in de economische richting wil gaan doen. Wiskunde D omdat dat een goede aanvulling (lijkt me) op mijn toekomstige studie is.

Alvast bedankt en met een vriendelijke groet,
Linda.

Linda
17-5-2007

Antwoord

Linda,

Van belang is welke opleiding je nu doet. Ik neem aan dat dat VWO is? In welke klas zit je nu? Hoe zijn de resultaten tot nu toe in het algemeen? (goed, voldoende, matig) en voor wiskunde?
Verder zou ik graag willen weten welk profiel je zou willen kiezen en welke vervolgopleiding je na de middelbare school zou willen doen.
Om je advies te kunnen geven zijn deze zaken absoluut belangrijk.

Met vriendelijke groet
JaDeX

jadex
17-5-2007


© 2001-2023 WisFaq
WisFaq - de digitale vraagbaak voor het wiskunde onderwijs - http://www.wisfaq.nl

#50828 - Anders - Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo