To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...
\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Wiskundige formule om Z te berekenen

Wiskundige formule om Z te berekenen als Z(Y,X); waarbij X=getal; Y < X; Z=Y+1 en indien Y=X = > Z=0

Els
Student Hoger Onderwijs België - maandag 7 oktober 2024

Antwoord

Het is niet geheel duidelijk wat je wilt. Zo te zien een functie Z van de variabelen X en Y. Ik kan zelfs niet zien of je wilt dat Z(Y,X)=X als Y < X of Z(Y,X)=Y+1 als Y < X. Verder lijkt het of Z(Y,X)=0 als Y=X.
Is de functie niet gedefinieerd als Y> X?

Schrijf je wensen/eisen in volledige zinnen op; dan kunnen we er iets mee.

kphart
maandag 7 oktober 2024

©2001-2025 WisFaq