Ongelijkheid 2x-((x+1)/5) > 3 Allyso Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 februari 2024 Antwoord Wel aan... \eqalign{ & 2x - \frac{{x + 1}} {5} > 3 \cr & 10x - (x + 1) > 15 \cr & 10x - x - 1 > 15 \cr & 9x > 16 \cr & x > 1\frac{7} {9} \cr} Helpt dat?Lees je de spelregels nog even? woensdag 7 februari 2024 ©2001-2025 WisFaq
2x-((x+1)/5) > 3 Allyso Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 februari 2024
Allyso Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 februari 2024
Wel aan... \eqalign{ & 2x - \frac{{x + 1}} {5} > 3 \cr & 10x - (x + 1) > 15 \cr & 10x - x - 1 > 15 \cr & 9x > 16 \cr & x > 1\frac{7} {9} \cr} Helpt dat?Lees je de spelregels nog even? woensdag 7 februari 2024
woensdag 7 februari 2024