Een vierkant en vier vectoren examen vwo 2021-1 Mag je ook gewoon zeggen dat de vector (1/p_-1) = (p_1) en dat de hoeken daarom gelijk zijn? Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 mei 2023 Antwoord Nee dat mag niet, neem maar $p=2$ en maak een plaatje:De twee vectoren wijzen verschillende kanten op. kphart woensdag 10 mei 2023 ©2001-2024 WisFaq
Mag je ook gewoon zeggen dat de vector (1/p_-1) = (p_1) en dat de hoeken daarom gelijk zijn? Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 mei 2023
Mag je ook gewoon zeggen dat de vector (1/p_-1) = (p_1) en dat de hoeken daarom gelijk zijn?
Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 9 mei 2023
Nee dat mag niet, neem maar $p=2$ en maak een plaatje:De twee vectoren wijzen verschillende kanten op. kphart woensdag 10 mei 2023
kphart woensdag 10 mei 2023