Uitdrukkingen en machten Schrijf de volgende uitdrukking zo eenvoudig mogelijk, rekening houdend met de bijgevoegde voorwaarde: \sqrt{} (×2-16)2 met -4 \le x \le 4 Liene 3de graad ASO - zondag 11 december 2022 Antwoord Voor -4\le x\le 4 geldt x^2-16\le0Dus het antwoord is -(x^2-16)=16-x^2. zondag 11 december 2022 ©2001-2025 WisFaq
Schrijf de volgende uitdrukking zo eenvoudig mogelijk, rekening houdend met de bijgevoegde voorwaarde: \sqrt{} (×2-16)2 met -4 \le x \le 4 Liene 3de graad ASO - zondag 11 december 2022
Schrijf de volgende uitdrukking zo eenvoudig mogelijk, rekening houdend met de bijgevoegde voorwaarde: \sqrt{} (×2-16)2 met -4 \le x \le 4
Liene 3de graad ASO - zondag 11 december 2022
Voor -4\le x\le 4 geldt x^2-16\le0Dus het antwoord is -(x^2-16)=16-x^2. zondag 11 december 2022
zondag 11 december 2022