Afname en toename procenten Myrthe volgt een trainingsprogramma voor gewichtheffen. Na 3 maanden trainen kan ze 49 kg tillen. Voor ze begon met trainen was dat 14 kg minder.Met hoeveel procent is het gewicht dat Myrthe kan tillen toegenomen? piet Leerling mbo - zondag 27 november 2022 Antwoord Voor de procentuele toename kan je deze formule gebruiken: \eqalign{toename = \frac{{nieuw - oud}} {{oud}} \times 100\% } Invullen geeft: \eqalign{toename = \frac{{49 - 35}} {{35}} \times 100\% = 40\% } De procentuele toename is 40%.Helpt dat?rekenen met procenten zondag 27 november 2022 ©2001-2025 WisFaq
Myrthe volgt een trainingsprogramma voor gewichtheffen. Na 3 maanden trainen kan ze 49 kg tillen. Voor ze begon met trainen was dat 14 kg minder.Met hoeveel procent is het gewicht dat Myrthe kan tillen toegenomen? piet Leerling mbo - zondag 27 november 2022
piet Leerling mbo - zondag 27 november 2022
Voor de procentuele toename kan je deze formule gebruiken: \eqalign{toename = \frac{{nieuw - oud}} {{oud}} \times 100\% } Invullen geeft: \eqalign{toename = \frac{{49 - 35}} {{35}} \times 100\% = 40\% } De procentuele toename is 40%.Helpt dat?rekenen met procenten zondag 27 november 2022
zondag 27 november 2022