Re: Driehoeksmeting vraagstukken Dit is een reactie op vraag 93254 Ik zet er even een schets bij... Nore 2de graad ASO - zondag 16 januari 2022 Antwoord Hier is je plaatje, met namen voor twee pijlers en een derde punt: Dan geldt $AP\cdot\sin65^\circ = 50$ en $AQ\cdot\tan65^\circ=25$.Als je zo $AP$ en $AQ$ bepaalt krijg je inderdaad $PQ\approx66{,}83$. kphart zondag 16 januari 2022 ©2001-2025 WisFaq
Ik zet er even een schets bij... Nore 2de graad ASO - zondag 16 januari 2022
Ik zet er even een schets bij...
Nore 2de graad ASO - zondag 16 januari 2022
Hier is je plaatje, met namen voor twee pijlers en een derde punt: Dan geldt $AP\cdot\sin65^\circ = 50$ en $AQ\cdot\tan65^\circ=25$.Als je zo $AP$ en $AQ$ bepaalt krijg je inderdaad $PQ\approx66{,}83$. kphart zondag 16 januari 2022
kphart zondag 16 januari 2022