Bepaal het complexe getal Bepaal het complexe getal z=a+bj waarvoor geldt dat:(3+4j)z = 7+26j $\to$ bepaal z=( )+ j( ) Tom 3de graad ASO - dinsdag 21 december 2021 Antwoord Je krijgt:$\eqalign{ & z = \frac{{7 + 26j}}{{3 + 4j}} \cr & z = \frac{{7 + 26j}}{{3 + 4j}} \cdot \frac{{3 - 4j}}{{3 - 4j}} \cr & z = ... \cr}$...en dan verder uitwerken...? dinsdag 21 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
Bepaal het complexe getal z=a+bj waarvoor geldt dat:(3+4j)z = 7+26j $\to$ bepaal z=( )+ j( ) Tom 3de graad ASO - dinsdag 21 december 2021
Tom 3de graad ASO - dinsdag 21 december 2021
Je krijgt:$\eqalign{ & z = \frac{{7 + 26j}}{{3 + 4j}} \cr & z = \frac{{7 + 26j}}{{3 + 4j}} \cdot \frac{{3 - 4j}}{{3 - 4j}} \cr & z = ... \cr}$...en dan verder uitwerken...? dinsdag 21 december 2021
dinsdag 21 december 2021