De richtingscoëfficiënt Wat is de richtingscoëfficiënt?2x = 2/3y + 4 Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021 Antwoord Wat dacht je hiervan?$\eqalign{ & 2x = \frac{2}{3}y + 4 \cr & \frac{2}{3}y + 4 = 2x \cr & 2y + 12 = 6x \cr & 2y = 6x - 12 \cr & y = 3x - 6 \cr} $Dat weet je 't wel... zaterdag 4 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
Wat is de richtingscoëfficiënt?2x = 2/3y + 4 Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Simon Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 4 december 2021
Wat dacht je hiervan?$\eqalign{ & 2x = \frac{2}{3}y + 4 \cr & \frac{2}{3}y + 4 = 2x \cr & 2y + 12 = 6x \cr & 2y = 6x - 12 \cr & y = 3x - 6 \cr} $Dat weet je 't wel... zaterdag 4 december 2021
zaterdag 4 december 2021