Herleiden formule Herleid de formule waarbij je b uitdrukt in a:2b + 4a = 2(a - 6b) - 12 Sara C Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 1 oktober 2021 Antwoord Haakjes wegwerken en dan alle termen met $b$ links en alle andere termen rechts. Schrijf alles zo eenvoudig mogelijk en dan ben je er wel...$2b+4a=2(a-6b)-12$$2b+4a=2a-12b-12$$2b=-4a+2a-12b-12$$14b=-2a-12$$\eqalign{b=-\frac{1}{7}a-\frac{6}{7}}$Tada! Heb je 't? vrijdag 1 oktober 2021 ©2001-2024 WisFaq
Herleid de formule waarbij je b uitdrukt in a:2b + 4a = 2(a - 6b) - 12 Sara C Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 1 oktober 2021
Sara C Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 1 oktober 2021
Haakjes wegwerken en dan alle termen met $b$ links en alle andere termen rechts. Schrijf alles zo eenvoudig mogelijk en dan ben je er wel...$2b+4a=2(a-6b)-12$$2b+4a=2a-12b-12$$2b=-4a+2a-12b-12$$14b=-2a-12$$\eqalign{b=-\frac{1}{7}a-\frac{6}{7}}$Tada! Heb je 't? vrijdag 1 oktober 2021
vrijdag 1 oktober 2021