Toepassingen de omtrek van een rechthoek is 100 cm en de oppervlakte is 504 vierkante centimeter Bepaal de afmetingen van deze rechthoek. Oona 2de graad ASO - maandag 11 januari 2021 Antwoord Deze vraag hebben we al eerder gezien. Op De lengte bij gegeven omtrek en oppervlakte bijvoorbeeld. In dit geval krijg je bij een lengte $a$ en een breedte $b$ het volgende stelsel: $ \left\{ \matrix{ 2a + 2b = 100 \cr a \cdot b = 504 \cr} \right. $ Zou het dan lukken? maandag 11 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
de omtrek van een rechthoek is 100 cm en de oppervlakte is 504 vierkante centimeter Bepaal de afmetingen van deze rechthoek. Oona 2de graad ASO - maandag 11 januari 2021
Oona 2de graad ASO - maandag 11 januari 2021
Deze vraag hebben we al eerder gezien. Op De lengte bij gegeven omtrek en oppervlakte bijvoorbeeld. In dit geval krijg je bij een lengte $a$ en een breedte $b$ het volgende stelsel: $ \left\{ \matrix{ 2a + 2b = 100 \cr a \cdot b = 504 \cr} \right. $ Zou het dan lukken? maandag 11 januari 2021
maandag 11 januari 2021