Re: Lengte van de spiraal Dit is een reactie op vraag 91098 Ik heb u via email de foto gestuurd. Riffat 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2020 Antwoord Het eerste lijstuk is $u_0=\frac{1}{2}\sqrt{5}$ en $r=\frac{1}{2}$$\eqalign{S = \frac{{\frac{{1\sqrt 5 }}{2}}}{{1 - \frac{1}{2}}} = \sqrt 5}$Antwoord B dus.VWO 2002 tweede ronde, probleem 29 Š Vlaamse Wiskunde Olynpiade vzw Zie meetkundige rijen zaterdag 5 december 2020 Re: Re: Lengte van de spiraal Re: Re: Lengte van de spiraal ©2001-2025 WisFaq
Ik heb u via email de foto gestuurd. Riffat 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2020
Riffat 3de graad ASO - zaterdag 5 december 2020
Het eerste lijstuk is $u_0=\frac{1}{2}\sqrt{5}$ en $r=\frac{1}{2}$$\eqalign{S = \frac{{\frac{{1\sqrt 5 }}{2}}}{{1 - \frac{1}{2}}} = \sqrt 5}$Antwoord B dus.VWO 2002 tweede ronde, probleem 29 Š Vlaamse Wiskunde Olynpiade vzw Zie meetkundige rijen zaterdag 5 december 2020
Zie meetkundige rijen
zaterdag 5 december 2020