Herleiding 2·6=123·4=12Hoe te bewijzen: 4-6/(4·6) = (3-2)/12 Herman Ouder - donderdag 3 december 2020 Antwoord Dat lijkt met niet:4-6/(4·6)=4-6/24=4-1/4=3$\frac{3}{4}$(3-2)/12=$\frac{1}{12}$Onzin dus... donderdag 3 december 2020 Re: Herleiding ©2001-2024 WisFaq
2·6=123·4=12Hoe te bewijzen: 4-6/(4·6) = (3-2)/12 Herman Ouder - donderdag 3 december 2020
Herman Ouder - donderdag 3 december 2020
Dat lijkt met niet:4-6/(4·6)=4-6/24=4-1/4=3$\frac{3}{4}$(3-2)/12=$\frac{1}{12}$Onzin dus... donderdag 3 december 2020
donderdag 3 december 2020