Welk getal is groter? Welk getal is groter $1000^{-3}$ of $100^{-4}$?Hoe berekenen ze dat $1000^{-3}$ klein is? romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 13 augustus 2020 Antwoord Schrijf de machten maar uit:$\eqalign{ & 1000^{ - 3} = \left( {10^3 } \right)^{ - 3} = 10^{ - 9} \cr & 100^{ - 4} = \left( {10^2 } \right)^{ - 4} = 10^{ - 8} \cr}$Je ziet dat $1000^{-3}$ kleiner is.Rekenregels voor machten donderdag 13 augustus 2020 Re: Welk getal is groter? Re: Welk getal is groter? ©2001-2024 WisFaq
Welk getal is groter $1000^{-3}$ of $100^{-4}$?Hoe berekenen ze dat $1000^{-3}$ klein is? romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 13 augustus 2020
romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 13 augustus 2020
Schrijf de machten maar uit:$\eqalign{ & 1000^{ - 3} = \left( {10^3 } \right)^{ - 3} = 10^{ - 9} \cr & 100^{ - 4} = \left( {10^2 } \right)^{ - 4} = 10^{ - 8} \cr}$Je ziet dat $1000^{-3}$ kleiner is.Rekenregels voor machten donderdag 13 augustus 2020
donderdag 13 augustus 2020