Re: Re: Examenopgave mbo 79-80 Dit is een reactie op vraag 89594 De vergelijking van m is: x-y+2=0d(P,S)=√2Dan moet ook d(l,m)=√2 zijn? Mboudd Leerling mbo - zondag 12 april 2020 Antwoord Als je bedoel d(i,m)=√2 lijkt me dat goed... zondag 12 april 2020 Re: Re: Re: Examenopgave mbo 79-80 ©2001-2024 WisFaq
De vergelijking van m is: x-y+2=0d(P,S)=√2Dan moet ook d(l,m)=√2 zijn? Mboudd Leerling mbo - zondag 12 april 2020
Mboudd Leerling mbo - zondag 12 april 2020
Als je bedoel d(i,m)=√2 lijkt me dat goed... zondag 12 april 2020
zondag 12 april 2020