Regelmatige n-hoeken Wat is de lengte van het apothema van een regelmatige n-hoek?a=...cos(../..) anonie 2de graad ASO - woensdag 18 maart 2020 Antwoord $\eqalign{a = r \cdot \cos \left( {\frac{{180}}{n}} \right)}$Math Open Reference | Apothem woensdag 18 maart 2020 ©2001-2024 WisFaq
Wat is de lengte van het apothema van een regelmatige n-hoek?a=...cos(../..) anonie 2de graad ASO - woensdag 18 maart 2020
anonie 2de graad ASO - woensdag 18 maart 2020
$\eqalign{a = r \cdot \cos \left( {\frac{{180}}{n}} \right)}$Math Open Reference | Apothem woensdag 18 maart 2020
woensdag 18 maart 2020