Schrijven als macht? $\eqalign{\frac{{a^4 \cdot a^3 }}{{a^2 }} = \frac{{a^{4 + 3} }}{{a^2 }} = \frac{{a^7 }}{{a^2 }} = a^{7 - 2} = a^5 }$Is dat goed? Arun Student hbo - vrijdag 13 maart 2020 Antwoord Je schrijft:$\eqalign{\frac{{a^4 \cdot a^3 }}{{a^2 }} = \frac{{a^{4 + 3} }}{{a^2 }} = \frac{{a^7 }}{{a^2 }} = a^{7 - 2} = a^5 }$Dat is goed. Bij het vermenigvuldigen van machten met gelijk grondtal tel je de exponenten op en bij het delen van machten met gelijk grondtal trek je de exponenten af. Daar zit wel een soort van logica in...Op Rekenregels voor machten kan je overzicht vinden het de rekenregels voor machten. vrijdag 13 maart 2020 ©2001-2024 WisFaq
$\eqalign{\frac{{a^4 \cdot a^3 }}{{a^2 }} = \frac{{a^{4 + 3} }}{{a^2 }} = \frac{{a^7 }}{{a^2 }} = a^{7 - 2} = a^5 }$Is dat goed? Arun Student hbo - vrijdag 13 maart 2020
Arun Student hbo - vrijdag 13 maart 2020
Je schrijft:$\eqalign{\frac{{a^4 \cdot a^3 }}{{a^2 }} = \frac{{a^{4 + 3} }}{{a^2 }} = \frac{{a^7 }}{{a^2 }} = a^{7 - 2} = a^5 }$Dat is goed. Bij het vermenigvuldigen van machten met gelijk grondtal tel je de exponenten op en bij het delen van machten met gelijk grondtal trek je de exponenten af. Daar zit wel een soort van logica in...Op Rekenregels voor machten kan je overzicht vinden het de rekenregels voor machten. vrijdag 13 maart 2020
vrijdag 13 maart 2020