De afgeleide f(x)= aToon aan met behulp van limietdefinitie f'(x)= 0De afgeleide Ashnie Cursist vavo - maandag 10 februari 2020 Antwoord Daar komt ie aan:$\eqalign{ & f(x) = a \cr & f'(x) = \mathop {\lim }\limits_{\Delta x \to 0} \frac{{f(x + \Delta x) - f(x)}}{{\Delta x}} \cr & f'(x) = \mathop {\lim }\limits_{\Delta x \to 0} \frac{{a - a}}{{\Delta x}} = 0 \cr}$Meer moet het niet zijn... maandag 10 februari 2020 ©2001-2024 WisFaq
f(x)= aToon aan met behulp van limietdefinitie f'(x)= 0De afgeleide Ashnie Cursist vavo - maandag 10 februari 2020
Ashnie Cursist vavo - maandag 10 februari 2020
Daar komt ie aan:$\eqalign{ & f(x) = a \cr & f'(x) = \mathop {\lim }\limits_{\Delta x \to 0} \frac{{f(x + \Delta x) - f(x)}}{{\Delta x}} \cr & f'(x) = \mathop {\lim }\limits_{\Delta x \to 0} \frac{{a - a}}{{\Delta x}} = 0 \cr}$Meer moet het niet zijn... maandag 10 februari 2020
maandag 10 februari 2020