Re: Bewerkingen in vaste volgorde Dit is een reactie op vraag 87933 En laatste berekening is anders hij klopt niet2 macht vier is 2x2x2x2=16?Van de ene laatste moet 14 zijn antwoord of niet Romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 23 april 2019 Antwoord Misschien kan je aangeven wat er dan fout is? Volgens mij is het goed zo. (2^5 - 3^3 )^2 - \left( {2^3 - 3} \right)^2 = \left( {32 - 27} \right)^2 - (8 - 3)^2 = 5^2 - 5^2 = 0 dinsdag 23 april 2019 Re: Re: Bewerkingen in vaste volgorde ©2001-2025 WisFaq
En laatste berekening is anders hij klopt niet2 macht vier is 2x2x2x2=16?Van de ene laatste moet 14 zijn antwoord of niet Romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 23 april 2019
Romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 23 april 2019
Misschien kan je aangeven wat er dan fout is? Volgens mij is het goed zo. (2^5 - 3^3 )^2 - \left( {2^3 - 3} \right)^2 = \left( {32 - 27} \right)^2 - (8 - 3)^2 = 5^2 - 5^2 = 0 dinsdag 23 april 2019
dinsdag 23 april 2019