Re: Re: Snijpunten Dit is een reactie op vraag 87622 Ik kom uiteindelijk uit op p2 - 10p + 17 = 0Volgens het antwoordenboek is het antwoord p= 2 $\vee$ p= 8Wat doe ik fout? Sven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 februari 2019 Antwoord Ik kom uit op p2-10p+16=0 en p2-10p-104=0. Die p=2 klopt maar die p=8 kan niet kloppen. Er is nog een oplossing: p=5-√129. Helpt dat? donderdag 14 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
Ik kom uiteindelijk uit op p2 - 10p + 17 = 0Volgens het antwoordenboek is het antwoord p= 2 $\vee$ p= 8Wat doe ik fout? Sven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 februari 2019
Sven Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 februari 2019
Ik kom uit op p2-10p+16=0 en p2-10p-104=0. Die p=2 klopt maar die p=8 kan niet kloppen. Er is nog een oplossing: p=5-√129. Helpt dat? donderdag 14 februari 2019
donderdag 14 februari 2019