Re: Re: Re: Ellips en hyperbool Dit is een reactie op vraag 86880 Hoe krijg ik : d =a2/e uit (d-a)/(a-e)= a/dAlvast bedankt.Jaap Jaap v Iets anders - zaterdag 15 december 2018 Antwoord Er stond een tikfout in, er moet \frac{d-a}{a-e}=\frac da staan; dan volgt het gevolg door kruislings vermenigvuldigen. kphart zaterdag 15 december 2018 ©2001-2025 WisFaq
Hoe krijg ik : d =a2/e uit (d-a)/(a-e)= a/dAlvast bedankt.Jaap Jaap v Iets anders - zaterdag 15 december 2018
Jaap v Iets anders - zaterdag 15 december 2018
Er stond een tikfout in, er moet \frac{d-a}{a-e}=\frac da staan; dan volgt het gevolg door kruislings vermenigvuldigen. kphart zaterdag 15 december 2018
kphart zaterdag 15 december 2018