Re: Omschrijven goniometrische functie Dit is een reactie op vraag 87150 Klopt dit:Y= -0.5 + 3/2 × cos(2x) ? En dankjewel voor de snelle reactie :) Sad Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 november 2018 Antwoord Dat gaat niet helemaal goed denk ik...$ \eqalign{ & \cos (2A) = 1 - 2\sin ^2 (A) \cr & 2\sin ^2 (A) = - \cos (2A) + 1 \cr & \sin ^2 (A) = - \frac{1} {2}\cos (2A) + \frac{1} {2} \cr & ... \cr & f(x) = - \frac{1} {2}\cos (2x) + \frac{1} {2} + \cos (2x) \cr & f(x) = \frac{1} {2} + \frac{1} {2}\cos (2x) \cr & a = \frac{1} {2} \cr & b = \frac{1} {2} \cr & c = 2 \cr} $Je moet nog maar 's goed kijken naar je uitwerking. Let vooral op de mintekens! Lukt dat? woensdag 21 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
Klopt dit:Y= -0.5 + 3/2 × cos(2x) ? En dankjewel voor de snelle reactie :) Sad Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 november 2018
Sad Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 november 2018
Dat gaat niet helemaal goed denk ik...$ \eqalign{ & \cos (2A) = 1 - 2\sin ^2 (A) \cr & 2\sin ^2 (A) = - \cos (2A) + 1 \cr & \sin ^2 (A) = - \frac{1} {2}\cos (2A) + \frac{1} {2} \cr & ... \cr & f(x) = - \frac{1} {2}\cos (2x) + \frac{1} {2} + \cos (2x) \cr & f(x) = \frac{1} {2} + \frac{1} {2}\cos (2x) \cr & a = \frac{1} {2} \cr & b = \frac{1} {2} \cr & c = 2 \cr} $Je moet nog maar 's goed kijken naar je uitwerking. Let vooral op de mintekens! Lukt dat? woensdag 21 november 2018
woensdag 21 november 2018