Re: Los op met de oplosformules Dit is een reactie op vraag 87137 De complementformule toegepast:cos(0.5$\pi$-(x-0.25$\pi$)=0.5cosxcos(0.75$\pi$-x)=0.5cosxAlleen zit ik nu met die 0.5cosx mboudd Leerling mbo - maandag 19 november 2018 Antwoord Je kunt beter som- en verschilformules voor de sinus toepassen. Kun je zo verder? js2 dinsdag 20 november 2018 Re: Re: Los op met de oplosformules ©2001-2024 WisFaq
De complementformule toegepast:cos(0.5$\pi$-(x-0.25$\pi$)=0.5cosxcos(0.75$\pi$-x)=0.5cosxAlleen zit ik nu met die 0.5cosx mboudd Leerling mbo - maandag 19 november 2018
mboudd Leerling mbo - maandag 19 november 2018
Je kunt beter som- en verschilformules voor de sinus toepassen. Kun je zo verder? js2 dinsdag 20 november 2018
js2 dinsdag 20 november 2018