X berekenen uit een logaritme vergelijking (logx)2-3logx=10(logx)2-logx3=10logx ??? ik zou niet weten hoe je verder kan? mboudd Leerling mbo - woensdag 7 november 2018 Antwoord Neem $y=\log(x)$. Je krijgt dan als vergelijking:$y^2-3y=10$Oplossen geeft $y=-2$ of $y=5$. En dan:$\log(x)=-2$ of $\log(x)=5$Enz...Lukt het dan? woensdag 7 november 2018 ©2001-2024 WisFaq
(logx)2-3logx=10(logx)2-logx3=10logx ??? ik zou niet weten hoe je verder kan? mboudd Leerling mbo - woensdag 7 november 2018
mboudd Leerling mbo - woensdag 7 november 2018
Neem $y=\log(x)$. Je krijgt dan als vergelijking:$y^2-3y=10$Oplossen geeft $y=-2$ of $y=5$. En dan:$\log(x)=-2$ of $\log(x)=5$Enz...Lukt het dan? woensdag 7 november 2018
woensdag 7 november 2018