Hoe integreer ik deze functie? $\eqalign{f(x) = \frac{{x^2 + 1}}{{x + 1}}}$ Oscar Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 oktober 2018 Antwoord Je kunt de functie schrijven als:$\eqalign{f(x) = \frac{2}{{x + 1}} + x - 1}$Zou het dan lukken?Zie ook 4. Primitiveren van rationale functies woensdag 17 oktober 2018 ©2001-2025 WisFaq
$\eqalign{f(x) = \frac{{x^2 + 1}}{{x + 1}}}$ Oscar Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 oktober 2018
Oscar Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 oktober 2018
Je kunt de functie schrijven als:$\eqalign{f(x) = \frac{2}{{x + 1}} + x - 1}$Zou het dan lukken?Zie ook 4. Primitiveren van rationale functies woensdag 17 oktober 2018
woensdag 17 oktober 2018