Schrijf als macht van 3 Hoe schrijf je $\eqalign{\frac{1}{3}\sqrt{3}}$ als macht van 3? Evy Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018 Antwoord Gebruik de rekenregels voor machten. Je krijgt dan: $ \eqalign{ & \frac{1} {3}\sqrt 3 = \cr & 3^{ - 1} \cdot 3^{\frac{1} {2}} = \cr & 3^{ - \frac{1} {2}} \cr} $ Tada... Lees je de spelregels nog even? dinsdag 24 april 2018 ©2001-2024 WisFaq
Hoe schrijf je $\eqalign{\frac{1}{3}\sqrt{3}}$ als macht van 3? Evy Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018
Evy Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 april 2018
Gebruik de rekenregels voor machten. Je krijgt dan: $ \eqalign{ & \frac{1} {3}\sqrt 3 = \cr & 3^{ - 1} \cdot 3^{\frac{1} {2}} = \cr & 3^{ - \frac{1} {2}} \cr} $ Tada... Lees je de spelregels nog even? dinsdag 24 april 2018
dinsdag 24 april 2018