Bewijs dat het dezelfde functies zijn N = B·C·ert/1+C·ertN = C·B/C + e-rt Gerard Student universiteit - dinsdag 3 april 2018 Antwoord Deel teller en noemer door e^{rt}: \eqalign{ & N = \frac{{B \cdot C \cdot e^{rt} }} {{1 + C \cdot e^{rt} }} \cr & N = \frac{{\frac{{B \cdot C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} {{\frac{{1 + C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} \cr & N = \frac{{\frac{{B \cdot C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} {{\frac{1} {{e^{rt} }} + \frac{{C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} \cr & N = \frac{{B \cdot C}} {{e^{ - rt} + C}} \cr & N = \frac{{B \cdot C}} {{C + e^{ - rt} }} \cr} dinsdag 3 april 2018 ©2001-2025 WisFaq
N = B·C·ert/1+C·ertN = C·B/C + e-rt Gerard Student universiteit - dinsdag 3 april 2018
Gerard Student universiteit - dinsdag 3 april 2018
Deel teller en noemer door e^{rt}: \eqalign{ & N = \frac{{B \cdot C \cdot e^{rt} }} {{1 + C \cdot e^{rt} }} \cr & N = \frac{{\frac{{B \cdot C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} {{\frac{{1 + C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} \cr & N = \frac{{\frac{{B \cdot C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} {{\frac{1} {{e^{rt} }} + \frac{{C \cdot e^{rt} }} {{e^{rt} }}}} \cr & N = \frac{{B \cdot C}} {{e^{ - rt} + C}} \cr & N = \frac{{B \cdot C}} {{C + e^{ - rt} }} \cr} dinsdag 3 april 2018
dinsdag 3 april 2018