Vereenvoudigen breuk met dubbel kwadraat Mij is verzocht om het volgende breuk te vereenvoudigen:(a2-b2) / (a + b)Het is mij onduidelijk hoe ik dit aan moet pakken met 2 merkwaardige producten... r. Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 maart 2018 Antwoord Eén van die merkwaardige producten is genoeg!$\eqalign{ & a^2 - b^2 = (a + b)(a - b) \cr & {\text{geeft:}} \cr & \frac{{a^2 - b^2 }}{{a + b}} = \frac{{(a + b)(a - b)}}{{a + b}} = a - b \cr}$Meer moet het niet zijn...Wat zijn merkwaardige producten? donderdag 8 maart 2018 ©2001-2024 WisFaq
Mij is verzocht om het volgende breuk te vereenvoudigen:(a2-b2) / (a + b)Het is mij onduidelijk hoe ik dit aan moet pakken met 2 merkwaardige producten... r. Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 maart 2018
r. Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 8 maart 2018
Eén van die merkwaardige producten is genoeg!$\eqalign{ & a^2 - b^2 = (a + b)(a - b) \cr & {\text{geeft:}} \cr & \frac{{a^2 - b^2 }}{{a + b}} = \frac{{(a + b)(a - b)}}{{a + b}} = a - b \cr}$Meer moet het niet zijn...Wat zijn merkwaardige producten? donderdag 8 maart 2018
donderdag 8 maart 2018