Re: De x-coördinaat berekenen Dit is een reactie op vraag 85756 Wat moet dan tussen haakjes? trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 maart 2018 Antwoord Bij het tweede voorbeeld is de oplossing x=18. Als je $y = 2\sqrt {2x} + 2$ wilt schrijven in 'inline notatie' dan schrijf je:y=2·√(2x)+2...let goed op het wortelteken...Lukt dat? vrijdag 2 maart 2018 ©2001-2025 WisFaq
Wat moet dan tussen haakjes? trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 maart 2018
trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 2 maart 2018
Bij het tweede voorbeeld is de oplossing x=18. Als je $y = 2\sqrt {2x} + 2$ wilt schrijven in 'inline notatie' dan schrijf je:y=2·√(2x)+2...let goed op het wortelteken...Lukt dat? vrijdag 2 maart 2018
vrijdag 2 maart 2018