Wat is de uitkomst van deze logaritme? Wat is de uitkomst van de volgende logaritme en hoe kun je dit in stappen weergeven? Bepaal log4(1/16)? Hartelijke groeten, Anis anis Student hbo - maandag 29 januari 2018 Antwoord Meestal is het vooral een kwestie van toepassen van de rekenregels voor logaritmen. Je moet ze maar 's goed bestuderen. \eqalign{{}^4\log \left( {\frac{1} {{16}}} \right) = {}^4\log \left( {\frac{1} {{4^2 }}} \right) = {}^4\log \left( {4^{ - 2} } \right) = - 2} Opgelost!PSBedenk dat de logaritme (in dit geval) antwoord geeft op de vraag: als ik \eqalign{\frac{1}{16}} wil schrijven als een macht van 4 wat is dan de exponent? Het antwoord op deze vraag is dan -2. maandag 29 januari 2018 ©2001-2025 WisFaq
Wat is de uitkomst van de volgende logaritme en hoe kun je dit in stappen weergeven? Bepaal log4(1/16)? Hartelijke groeten, Anis anis Student hbo - maandag 29 januari 2018
anis Student hbo - maandag 29 januari 2018
Meestal is het vooral een kwestie van toepassen van de rekenregels voor logaritmen. Je moet ze maar 's goed bestuderen. \eqalign{{}^4\log \left( {\frac{1} {{16}}} \right) = {}^4\log \left( {\frac{1} {{4^2 }}} \right) = {}^4\log \left( {4^{ - 2} } \right) = - 2} Opgelost!PSBedenk dat de logaritme (in dit geval) antwoord geeft op de vraag: als ik \eqalign{\frac{1}{16}} wil schrijven als een macht van 4 wat is dan de exponent? Het antwoord op deze vraag is dan -2. maandag 29 januari 2018
maandag 29 januari 2018